Metsästysmaja

Yhdistyksen metsästysmajan vuokraustoimintaa hoitaa Majan Isäntä, joka pitää kirjaa majan vuokrauksesta ja muusta käytöstä. Maja on vuokrattavissa sekä seuran jäsenille, että myös ulkopuolisille vieraille.

Majalla on kaksi mökkiä. Isompi mökki soveltuu ruokailuun, sekä kokouksia ja yöpymistä varten. Mökistä löytyy mm. hella, mikro, kahvinkeitin ja ruokailuvälineitä. Pienempi mökki sisältää vuonna 2012 remontoidun 8-hengen saunan ja pienen oleskelutilan. Molemmissa mökeistä löytyy takka ja sähköpuhallin lämmitystarpeisiin. Maja sijaitsee Mynäjoen varressa kosken alapäässä, paikalla on uinti- ja kalastusmahdollisuus.

Majan käytöstä peritään vuokraa, joka on seuran ulkopuolisille vuokralaisille 150 € / vrk. Majan isännällä on oikeus harkita peritäänkö vuokra täysimääräisenä tai ollenkaan ns. sidosryhmiltä (maanomistajat, jne).

Seuran jäseniltä ei peritä maksua majan ja saunan käytöstä, kun tarkoituksena on juhlistaa jäsenen ”pyöreiden vuosien täyttymistä”, 50-ikävuodesta alkaen. Myös jäsenen omaan tai hänen perheensä käyttöön tulevasta varauksesta ei peritä vuokraa, edellyttäen että jäsen itse saapuu paikalle. Myöskään seuran jäsenten keskinäisestä käytöstä ei peritä vuokraa. Jäsenen yhtäjaksoinen maksuton käyttö on korkeintaan yksi viikonvaihde tai kaksi arkipäivää.